Turnausinfo

Osoite: Vanha Rantatie 8, 02400 Kirkkonummi
Pysäköinti: Katso tarkemmat ohjeet
 
Pelikenttänä toimii Kirkkonummen Urheilupuiston tekonurmi (Kentät 1,2,3,4).

Ilmoittautuminen kisatoimistoon ja palkitseminen
Jokaisen joukkueen on ilmoittauduttava kisatoimistoon viimeistään 30 min ennen ensimmäistä ottelua. 
Otteluissa pelinohjaaja jakaa molemmille joukkueille vihreän kortin. Jokainen joukkue valitsee tsempparipelaajan joukkueestaan, ja ilmoittaa sen toimistoon viimeistään viimeisen ottelun päätyttyä. Jaamme mitalit ja tsemppapalkinnon joukkueen viimeisen ottelun päätyttyä turnaustoimiston läheisyydessä.

Ensiapu
Osallistuvat joukkueet vastaavat itse ensiaputarvikkeistaan (laastarit, sideharsot, kylmähoito) sekä hoidon aloittamisesta tapahtumapaikalla. Kisatoimistossa on lisäksi saatavilla lisäapua ensihoidon antamisessa sekä yleisimpiä ensiaputarvikkeita. Kiireellistä hoitoa tarvittaessa soitetaan yleiseen hätänumeroon 112 ja sen jälkeen ilmoitetaan tapahtuneesta turnaustoimistoon. Kirkkonummen terveysasema sijaitsee alle kilometrin päässä turnauspaikalta osoitteessa Virkatie 1, 02400 Kirkkonummi. Päivystys on avoinna koko turnauksen ajan.

Säännöt 
Pelitapa: 5 vs 5 ja 8 vs 8.
Peliaika: 1 x 25 min
Turnaus pelataan noudattaen Palloliiton Kaikki pelaa -sääntöjä.

Joukkueiden on oltava valmiina pelikentän läheisyydessä 5 min. ennen ottelun alkua, jotta otteluohjelma saadaan vietyä läpi jouhevasti.

Lisäpelaaja

Joukkue saa ottaa yhden lisäpelaajan, mikäli vastustaja johtaa viidellä maalilla. Etu menetetään eron vähentyessä kahteen maaliin.

Pelipaidat
Ohjelmassa ensin mainittu joukkue on kotijoukkue. Jos joukkueen pelipaidat ovat samanväriset, vaihtaa vierasjoukkue paitoja tai käyttää liivejä.
 
Turnausvastaava
Johanna Urho, urho.johanna(a)gmail.com, p. 050 3883181Comments