Uudet pelaajat

Tervetuloa pelaamaan jalkapalloa KyIFiin!

Tervetuloa KyIF-09 -joukkueeseen! Mukaan voit tulla joko suoraan harjoituksiin tai ottamalla etukäteen yhteyttä joukkueenjohtajaan (Johanna Urho tai Mia Kurki). Harjoituksiin tarvitset mukaan oman pallon (koko 3 tai 4) sekä säärisuojat ja vesipullon. Sisätreeneihin jalkaan olisi hyvä löytyä vaaleapohjaiset lenkkarit ja Masalan kuplahallivuorolle ja nurmikentille nappikset - tai ensimmäisillä kerroilla lenkkarit. Ensimmäisen kuukauden voit tutustua toimintaamme maksutta. Silloin lapsi pelaa omalla vastuulla ja seuran puolesta hänellä ei ole vakuutusta. 

Kun päätätte liittyä mukaan joukkueeseen, ota yhteyttä joukkueenjohtajiin pelaajan tietojen antamiseksi. Tietojen saapumisen jälkeen lähetämme maksutiedot sähköpostitse. Maksu sisältää mm. Palloliiton vakuutuksellisen lisenssin, KyIF:n jäsenmaksun ja pelipaidan. Vakuutus ja lisenssi tulevat voimaan pelaajamaksun suorittamisen jälkeen. 

Huom! Ilmoita treeneissä sähköpostiosoitteesi joukkueenjohtajille jo ennen varsinaista liittymistäsi joukkueeseen saadaksesi viimeisimmät tiedot viikon peliajoista tai muutoksista niissä.
Comments